News Flash:

Un preot rupe tacerea: Tot ce s-a ascuns pana acum despre cifra 666!

29 Iulie 2014
9349 Vizualizari | 1 Comentarii
Din cauza atator intrebari despre cifra 666, cunoscuta si drept cifra Diavolului, arhimandritul Daniil Gouvalis a decis sa vorbeasca deschis. Pana acum a existat o isterie in masa legata de prezenta acestei cifre pe haine, vase, calculator, pasapoarte. Este intr-adevar cifra Diavolului? Are ea puteri incontrolabile asupra noastra?

Conform arhimandritului Daniil Gouvalis, NU este adevarat. Da, sunt bancnote marcate cu 666, dar atat timp cat cumperi mancare pentru un cersetor ori haine pentru un nevoias, n-are cum sa fie vorba de Satana la mijloc. Daca te duci sa-ti platesti impozitul la stat si dai un ban marcat cu 666, nu are nici o legatura cu partea religioasa. Nu uita: "Dati Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu" (Matei 22, 21). Asadar, atat timp cat banul se intoarce de unde ti-a venit, esti in afar oricarui pericol.

La fel se intampla si cand e vorba de un cifru sau un pasaport. Daca o stampila are 666, ce e cu asta? Nimeni nu a avut de suferit pana acum din cauza asta si fii sigur ca au fost oameni cu pasapoarte numerotate astfel.

Cu alte cuvinte, arhimandritul Daniil Gouvalis ne spune clar sa nu ne infricosam de acest lucru. In spatele terorii cu 666 nu sunt decat niste persoane cu interese meschine, ascunse, care vor sa creeze o isterie in masa, pentru putea manipula mai usor lumea. Si pentru totul e lumesc in acest caz, trebuie sa ne ingrijim de suflet.

In al doilea, rand, FOARTE IMPORTANT, nimeni NU a spus pana acum ca abia la venirea Antihristului pe Pamant, cifra 666 va avea putere asupra omului. De ce? Pentru ca asa cum noi avem Taina Botezului, cand suntem crestinati si unsi cu mir, va fi "creata" taina anti-botezului, adica Diavolul va fi insemnat cu 666.

"Exista unii ce propovaduiesc ca deja s-a nascut mesia cel mincinos. Ba chiar sustin ca ?tiu numele sau, data nasterii si data aparitiei sale. Dragi cititori, cei ce dau date cronologice în privinta celor de pe urma, fiti încredintati ca sunt rataciti suta la suta. Fie si numai precizarea unei date exacte constituie indiciu fara gres dupa care identificam ratacirea. Din sec. I d.Hr. si pâna astazi au tot aparut oameni preziceau, cu date, evenimente eshatologice. Toti s-au dovedit rataciti. Nimeni nu poate spune date exacte. Poate antihristul va veni în cincizeci de ani, dar poate aparea si în trei mii de ani. Aceasta numai Dumnezeu o cunoaste." (arhimandrit Daniil Gouvalis).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


666 antihrist cifra diavolului wow wow bzi stiri religie stiri bizare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

ion stancu  | #115
666-reprezinta semnul fiarei [adica al lui dracu..sau lucifer]si acest numar se refera la ziua de duminica,...toti cei ce nu vor accepta aceasta zi ..ca zi de inchinare si odihna...nu vor putea sa cumpere si sa vinda nimic coform cu Apocalipsa cap.13-vers.15-18...intr-un cuvint conform profetiei cei ce vor implementa aceasta obligatie de a tine duminica ca zi de odihna ...sunt catolicii[papalitatea]care se potrivesc exact celor profetizate..asa ca nu minti-ti lumea ...fiindca lumea da-ar citi Biblia ar vedea ca tot ce fac ortodocsi si catilicii NU FAC NIMIC CA-N BIBLIE.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015641 (s)