News Flash:

Trei cuvinte care alunga tot raul. Cand simti ca necazurile nu-ti dau pace, repeta in gand sau cu voce tare, fara graba, cuvintele acestea mult ajutatoare

11 Iunie 2018
5087 Vizualizari | 0 Comentarii

In vremea incercarilor si a necazurilor, atunci cand inima este inconjurata, impresurata de gandurile indoielii, putinatatii de suflet, nemultumirii, cartirii, trebuie sa ne silim a repeta adesea, fara graba, cu luare aminte, cuvintele „Slava lui Dumnezeu!”.

Cel ce va crede intru simplitatea inimii sfatul infatisat aici, si il va pune la incercare atunci cand se va ivi nevoia, acela va vedea minunata putere a slavoslovirii lui Dumnezeu, acela se va bucura de aflarea unei noi cunostinte atat de folositoare, se va bucura de aflarea unei arme atat de puternice si lesnicioase impotriva vrajmasilor ganditi.
Singur rasunetul acestor cuvinte rostite atunci cand navalesc multime de ganduri ale intristarii si trandaviei, singur rasunetul acestor cuvinte rostite cu silire de sine, parca numai cu gura si parca in vazduh, este de-ajuns ca toate capeteniile vazduhului sa se cutremure si sa se intoarca, fugind.

(Sfantul Ignatie Briancianinov, Cuvinte catre cei care vor sa se mantuiasca, traducere de Adrian si Xenia Tanasescu-Vlas, Editura Sophia, Bucuresti, 2000, p. 52)

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017485 (s)