News Flash:

Trateaza hepatita, bolile de ficat, rinichi, stomac – Iata siropul 100% natural

15 Aprilie 2019
606 Vizualizari | 0 Comentarii

Papadia a fost o planta populara de mii de ani, si proprietatile sale medicinale au fost utilizate in tratamentul diferitelor boli si conditii de sanatate. Detoxifica ficatul, stimuleaza productia de bila, regleaza nivelul de colesterol, trateaza alergiile, si este de mare ajutor pentru femeile gravide si femeile aflate in menopauza. Cel mai bine este sa o consumi de la inceputul primaverii, in luna aprilie, si o poti recolta din locuri care nu sunt prea poluate.

Tulpina este cea mai benefica parte, deoarece trateaza diabetul, purifica sangele, regleaza metabolismul, si trateaza problemele de stomac. Frunzele sale sunt bogate in vitamine si pot fi adaugate la salate si diferite mese pentru a te ajuta sa pierzi in greutate si sa iei nutrientii necesari. Florile sale sunt folosite in prepararea siropului, care purifica sangele, ajuta la digestie si amelioreaza tusea.

Lupta impotriva diverselor probleme de sanatate
Trebuie cureti radacinile, sa le tai si sa le lasi sa se usuce la aer proaspat, timp de 15 zile. Atunci cand acestea sunt uscate, vor fi crocante la atingere, si ar trebui sa le pastrezi intr-un borcan intr-un loc intunecat, rece. Radacinile sunt extrem de benefice pentru ficat, vezica biliara, rinichi, si limfei, si eficient in a trata constipatia, acneea, hepatita, reumatism, constipatie, precum si chisturi, tumori. Este deosebit de eficient si util in cazul bolilor de gen feminin si problemelor legate de alaptare.

Reteta de sirop – ingrediente necesare:
400 flori de papadie galbene, 4 lamai taiate felii, 4 portocale felii, 3 litri de apa. Adauga ingredientele in apa si lasa-le astfel timp de 24 de ore. Apoi, se adauga 2 cani de zahar, si se fierb timp de o jumatate de minut. Cand amestecul devine gros si siropos, se indeparteaza de la caldura, si se toarna in borcane sterilizate. Folositi-l pentru a trata raceli comune, tuse persistente, si bronsita.

Reteta de ceai
Ceaiul de papadie se face din radacini uscate, tocate, si de frunze de papadie mixte. Ia o jumatate de lingurita de amestec si adauga-l la un pahar de apa pentru a prepara ceai. Poti amesteca, de asemenea, 60 de grame de acest amestec cu 30 de grame de radacini de papadie uscata. Se adauga amestecul la 2,5 uncii de apa, si un pic de sare. Se fierbe timp de 20 de minute. Apoi se bea un pahar de trei ori pe zi.

Papadie (Taraxacum officinalis) – beneficii si proprietati
Papadia este o planta perena ierboasa, care creste pana la inaltimi de 10-30 cm. Frunzele adanc zimtate se desprind de la baza, iar singura floare galbena apare in aprilie si mai. Floarea este urmata de seminte, fiecare incununata de perisori moi, care sunt luate de curentii de aer, ajutand la raspandirea plantei. In scop teraputic se recolteaza radacina si frunzele, care sunt uscate pentru a fi folosite la infuzii, extracte buvabile si capsule.

Papadia – Compozitie
Radacina si frunzele sunt bogate in fructoza si insulina; contin principii active (lactone sesquiterpenice), acizi fenolici si steroli. Frunzele au in compozitie si flavonoide, saruri de potasiu si cumarine.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

papadie sanatate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016426 (s)