News Flash:

Testele de la Vatican arata ca Romanii sunt cei mai apropiati genetic de ingeri

6 Septembrie 2018
2749 Vizualizari | 1 Comentarii

Cercetarile genetice efectuate in laboratoarele de la Vatican pe doua schelete de ingeri confirma ca romanii sunt urmasii directi ai ingerilor, deoarece structura genetica a lor e cea mai apropiata a ingerilor. Specialistii geneticieni ai Vaticanului au finalizat studiul scheletului de inger descoperit in solul inghetat al Siberiei.

Analizele au durat 4 ani si s-au studiat diferite mostre de oase pentru a putea reconstrui apoi pe calculator structura genetica a ingerului care s-ar parea ca a trait acum aproximativ 14000 de ani. Cauza mortii a fost o leziune craniana suferita de inger in urma ciocnirii accidentale de o stanca.

Comparand aceasta structura cu cea a diferitelor popoare ce traiesc in zilele noastre, savantii Vaticanului au observat plini de uimire ca structura genetica a ingerilor este aproape similara cu cea a populatiei din zona interiorului arcului Carpatic, deci cei care au trait acum multe mii de ani pe teritoriul actual al Romaniei sunt urmasii directi ai ingerilor.

Rezultatele analizelor vor fi publicate in cateva reviste stiintifice, informeaza oficialii Vaticanului, insa vechi documente aflate deja in arhivele monastirilor de pe muntele Athos confirmasera aceste lucru in urma cu sute de ani, multi intelepti teologi lasand scrieri care atesta clar ca romanii sunt poporul ales care va izbavi si va salva lumea.

Capitolul 28 din Geneza, in versetul 15 se spune: „Iata, Eu sunt cu tine si te voi pazi in orice cale vei merge, nu te voi lasa pana nu voi implini toate cate ti-am spus”, iar potrivit cercetatorilor acesta este un text despre care se spune ca ar avea legatura cu Romania, la fel cum se crede ca si versetul: „Si l-a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l facuse si l-a pus in gradina cea din Eden ca s-o lucreze si s-o pazeasca”, descrie locul in care astazi se afla tara noastra.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Wiltis  | #786
(continuare)
Dacă luăm în considerare atât Biblia, cât și scriererile sumeriene, care, se pare, stau la originea scrierilor biblice, reiese faptul că pământenii au fost vizitați de un dumnezeu, împreună cu fiii lui:
„Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
În vremea aceea, s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.”
(Facerea, 6: 2-4)
Există păreri că citatul de mai sus, împreună cu alte izvoare străvechi, arată că extratereștri (îngerii de care vorbește Vaticanul?) au manipulat genetic hominizii de Neanderthal, pentru a-i putea folosi la mineritul aurului, căci acesta a fost scopul venirii lor pe Pământ.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010649 (s)