News Flash:

Siropul care iti imbunatateste memoria, vederea, auzul, dar topeste si grasimile

15 Februarie 2019
1066 Vizualizari | 0 Comentarii

Multe persoane nu isi dau seama, dar ridichea (undeva cunoscut sub numele de daikens) ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Ea poseda numeroase beneficii nutritionale. Intreaga planta din familia cruciferelor este nutritiva de la radacina la frunze. Frunzele de ridiche contin de fapt mai multa vitamina C, proteine si calciu decat radacinile sale. Acestea au fost utilizate pentru tratamentul rinichilor , dar si in lupta impotriva cancerului. Ele pot calma chiar si intepaturi de insecte!

Ridichea este bogata in acid folic, vitamina C si antociani. Aceste substante nutritive lupta impotriva cancerului. Se spune ca ridichea este eficienta in lupta impotriva cancerului oral, cancerul de colon si cancer intestinal, precum si rinichi si cancer de stomac.

Ridichea contine vitamina C, zinc, vitaminele Bcomplex si fosfor. Toate acestea sunt foarte eficiente in tratamentul afectiunilor cutanate precum si in uscaciunea pielii. Piureul realizat din ridiche prime poate fi folosita ca un tranchilizant si o masca racoritoare. Oamenii care sunt pe o dieta pot beneficia de topirea grasimii, deoarece acestea sunt sarace in calorii, colesterol si grasimi.

Acestea contin, de asemenea, o cantitate mare de alimente bogate in fibre si contin o mare cantitate de apa. Continutul sau ridicat de fibre, de asemenea, este foarte util in tratamentul ambelor, hemoroizilor si constipatia. Sucul de ridiche poate ajuta la calmarea sistemul digestiv si detoxifierea organismului. Ridichea picanta accelereaza metabolismul, reduce oboseala si, in acelasi timp, este excelenta pentru dezvoltarea bacteriilor bune din stomac.

Ingrediente necesare:

  • 125 gr. de ridiche picanta
  • 4 lamai
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de scortisoara
  • 1 radacina de ghimbir (de aproximativ 2 cm)

Mod de preparare:

Se amesteca ridichea si ghimbirul intr-un blender. Stoarceti lamaia si sucu adaugati-l in blender. Blendati de la 2 la 3 minute. Apoi, se adauga 3 linguri de miere si 2 linguri de scortisoara. Se amesteca din nou totul pentru a obtine siropul. Pune siropul intr-un flacon de sticla.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sirop ridiche sirop vedere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2007 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041383 (s)