News Flash:

O folosesti mai tot timpul la mancare, dar nu ai stiut ca iti poate regenera parul. Ceapa revolutioneaza industria produselor cosmetice naturale

4 Octombrie 2017
2059 Vizualizari | 0 Comentarii
Cojile de ceapa sunt acele parti ale legumei care ajung inevitabil la gunoi. Pentru ca nu se cunosc beneficiile extraordinare pe care le au, cele mai multe gospodine aleg sa le arunce.
La fel ca toate legumele si cojile de ceapa sunt foarte bogate in antioxidanti benefici pentru organism. Foile de ceapa sunt bogate in flavonoizi, precum quercitina sau vitamina P. Acestia sunt antioxidanti de care corpul are nevoie pentru o functionare optima si pentru a lupta cu radicalii liberi.

De ce nu este bine sa arunci foile de ceapa

Datorita efectelor hipoglicemiante ale quercitinei, se recomanda diabeticilor sa consume ceapa si usturoi, ambele fiind  cunoscute pentru puterea lor de a scadea  nivelul de glucoza din sange, precum si de a normaliza colesterolul.
Studii prospective efectuate pe subiecti vârstnici au demonstrat faptul ca un consum constant de ceai verde, ceapa si mere  au redus cu o treime riscul de deces  prin afectiuni cardiace.
Daca vei alege sa folosesti si cojile de la ceapa vei avea un aliat puternic in lupta cu alergiile si celulele canceroase. Iti vei stimula cresterea masei musculare si vei trata depresia.

Citeste si Combinatia care ajuta ficatul, vederea si colonul - Vezi mai jos cum se prepara

Cum folosesti cojile de ceapa

Sa nu va gânditi ca va recomandam sa consumati folie de ceapa ca atare. Acestea nu se pot mânca dar pot fi introduse cu succes in supe, cu beneficii extraordinare asupra starii de sanatate.  La supele la care adaugati ceapa puneti si cojile spalate foarte bine. Astfel, corpul va asimila quercitina si celelalte substante nutritive pe care le au acestea.
Pastrati cojile de ceapa intr-o punga de hârtie si folositi-le ori de câte ori faceti supa. Fierbeti-le odata cu ciorba si la final le puteti scoate cu o strecuratoare.

Cojile de ceapa, bune pentru problemele de piele

Cojile de ceapa sunt foarte eficiente si pentru problemele de piele. pot fi folosite pentru a combate simptome suparatoare precum mancarimea. Fierbeti cojile de capa in apa si cu acesta va puteti curata fata. In cel mai scurt timp veti vedea schimbari extraordinare.
Aceeasi solutie o puteti aplica si pentru par. Daca va clatiti cu apa in care ati fiert coji de ceapa veti stimula cresterea parului si veti avea o podoaba capilara mai bogata cu un aspect mai sanatos.
Asadar, data viitoare când gatiti, ganditi-va de doua ori inainte de a arunca la gunoi folile de ceapa.

preluat de pe landia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012913 (s)