News Flash:

Ne putem imbolnavi de CANCER din cauza unui colorant alimentar gasit PESTE TOT

24 August 2014
871 Vizualizari | 0 Comentarii

Caramelul ar putea fi foarte periculos pentru sanatatea noastra. Folosit pentru colorarea unor alimente precum sosurile, berea, fructelor uscate, dulciurilor, otetului si bauturilor pe baza de cola, potentialul cancerigen al acestuia a fost semnalat de Institutul Stiintific de Sanatate Publica din Belgia.

Citeste si: Un antibiotic foarte comun omoara pe capete!

Reteta de baza din alimente (E 150a) este deseori modificata prin adaugare de amoniac (E150 b), de suflati (E 150c) si de alte substante chimice amestecate (E 150d) . Sub influenta caldurii, topirea zaharului in apa poate genera substante foarte toxice ce duc la impiedicarea functionarii corecte a sistemului imunitar, prezentand astfel si un risc cancerigen.

Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentara este prudenta, asteptand mai multe dovezi in acest sens pentru a aduce modificari legislatiei. Cu toate acestea, IPS atrage atentia cu privire la expunerea copiilor la aceste substante.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cola e 150 e150 b e 150d substante toxice sistemului imunitar ips
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 35 queries | Mysql time :0.013666 (s)