News Flash:

Mai multe persoane au murit din cauza mustului. Nu face si tu aceeasi greseala

5 Octombrie 2017
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
In timpul fermentatiei, mustul produce dioxid de carbon, gaz foarte periculos pentru organism.

 Ce trebuie sa stiti pentru a nu va intoxica:

– Butoaiele cu must depozitate in beciurile care nu au cai de aerisire sunt un adevarat pericol.
 – Dioxidul de carbon rezultat in urma fermentatiei alcoolice este imposibil de decelat. Este inodor, incolor si insipid.
– Simptomele pot varia de la simple ameteli, cefalee, greturi, varsaturi pana la sincopa, asociata sau nu tulburarilor cardiace sau respiratorii. Cazurile severe pot merge pâna la coma si deces, scrie doctorulzilei.ro.

Citeste si Doctorii spun ca pudra din samburi de masline este cel mai bun remediu - Uite pentru ce e folosita

Atentie! Niciodata nu intrati in incaperile in care fierbe vinul, daca acestea nu au o ventilatie corespunzatoare.

preluat de pe antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cefalee sincopa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1874 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034764 (s)