News Flash:

Fortati sa fie castrati si drogati. Cele mai socante experimente umane (I)

21 Iulie 2014
3003 Vizualizari | 0 Comentarii
Socant, dar adevarat! Foarte multe experimente s-au facut pe oameni, iar despre si mai multe nu se stie absolut nimic. Cel mai adesea, cobaii erau sclavi, puscariasi sau chiar rude ale experimentatorilor. Iata cele mai socante experimente din istoria omenirii:

1. Experimentul de la Inchisoarea Stanford a avut loc in 1971 si a fost condus de o echipa de psihologi. Voluntatii au "jucat" si rol de paznici, si de prizonieri pentru a se vede cat de repede si cum anume se adapteaza mintea umana la asemenea conditii. La putin timp de la inceperea experimentului, o treime dintre paznici au manifestat tendinte sadice, iar doua treimi dintre prizonieri au fost eliminati. La un moment dat, conducatorul echipei de cercetatori, fiind alarmat de numarul abuzurilor, si-a incheiat experimentul.

2. Studiul "Monstru"
A fost facut pe 22 de copii orfani din Iowa, in 1939. Wendell Johnon, din carul Universitatii din Iowa, a numit-o pe Mary Tudor, una din studentele lui, sa conduca experimentul, iar el a supravegheat-o. Dupa ce i-a impartit in doua grupuri, Mary Tudor a tinut un discurs-terapie pozitiv unuia, iar celuilalt un discurs-terapie negativ. S-a observat ca cei din al doilea grup au suferit efecte psihologice negative.

3. Proiectul 4.1
Sub denumirea de "Proiectul 4.1" s-a desfasut un studiu medical, condus de SUA, pe rezidentii din Insulele Marshall, expusi la materialele radioactive de pe 1 martie 1954. In prima decada, efectele observate au fost ambigue si destul de dificil de corelat cu spunerea la radiatii, dar pana in 1974, aproape o treime dintre cei expusi au fost descoperit cu cancer tiroidian.

4. Proiectul MKULTRA a fost un program condus de CIA pentru controlarea mintii. Bazele lui au fost puse in anii '50, iar abia prin anii '60 a fost inchis. In cadrul proiectului se foloseau multe medicamente si droguri pentru a manipula omul la nivel mental si pentru a modifica functionarea creierului. Drept cobai au servit angajati CIA, personal militar, alti agenti guvernamentali, doctori, prostituate etc. Cel mai adesea, drogurile le erau administrate fara sa li se spuna.
In 1973, directorul de atunci al CIA, Richard Helms, a ordonat distrugerea dosarelor proiectului MKULTRA, motiv pentru care acum se cunosc prea putine informatii despre acesta.

5. Proiectul Aversion. Armata aparteida din Africa de Sud le-a fortat pe lesbienele de culoare alba si pe soldatii homosexuali sa ia parte la experimente sexuale in anii '70 si '80, fiind supusi la castrari chimic, socuri electrice si alte experimente medicale neetive. Nu se stie numarul exact al victimelor, dar se banuieste ca ar fi vorba de aproximativ 900 de persoane fortate sa ia parte la aceste tratamente inumane.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mkultra wow wow bzi aversion experimente umane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1899 (s) | 37 queries | Mysql time :0.024634 (s)