News Flash:

E genial trucul! La ce se folosesc capetele betisoarelor chinezesti, pe care toti le rup si le arunca!

23 Mai 2017
4842 Vizualizari | 0 Comentarii
Gastronomia orientala este una dintre cele mai apreciate din lume. Mancarea chinezeasca, japoneza, vietnameza sau coreeana a invadat Europa si nu este de mirare avand in vedere ingredientele si mirodeniile folosite, ce fac din fiecare masa o adevarata experienta culinara.

De fiecare data cand trebuie sa folosim traditionalele betisoare, incercam sa ne descurcam cat mai bine. Dar, incepatori sau nu in utilizarea lor, cu totii facem aceasta greseala fara sa ne dam seama: rupem partea finala pentru a le dezlipi, dupa care o aruncam.

Dar, v-ati intrebat vreodata ce utilitate are acea portiune din lemn? Ei bine, va spunem noi! Ea nu exista "doar pentru ca asa e modelul", ci are un scop precis: acela de a le folosi pe post de suport, in asteptarea altui fel de mancare.

Asadar, o veti mai arunca data viitoare?

sursa: tvhappy
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gastronomia orientala mancarea chinezeasca betisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013026 (s)