News Flash:

Doctorilor nu le-a venit sa creada… Se spune ca acest amestec imbunatateste vazul si auzul cu 60%

30 August 2017
12368 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cu totii ne dorim sa avem un auz si o vedere excelenta. Daca avem si o memorie buna atunci suntem cu adevarat fericiti. Din pacate toate aceste calitati umane sunt afectate pe parcursul vietii de o multime de factori (stresul si acceleratia vietii contemporane, modul sedentar de viata, sarcinile de lucru, atmosfera poluata), factorul decisiv fiind inaintarea in varsta.
Va propunem astazi reteta unui sirop uimitor care imbunatateste auzul, vederea si memoria, ajutand la buna functionare a creierului. Ingredientul de baza al acestuia este hreanul: o leguma cultivata pentru radacina sa carnoasa cu proprietati medicinale. Acest sirop accelereaza functia cerebrala, imbunatateste memoria, auzul si vazul.
Ingredientul principal este hreanul, bogat in vitamina C, potasiu, vitamina B1, B6, fier, vitamina B2, magneziu si fosfor. Curata si accelereaza metabolismul, reduce oboseala si in acelasi timp sprijina dezvoltarea bacteriilor bune in stomac.

Ingrediente:


125 de grame de hrean proaspat
4 lamai
3 linguri de miere
2 lingurite de scortisoara
2 cm de radacina de ghimbir

Citeste si Grabiti-va, aceasta reteta a inceput sa fie stearsa de pe net, pentru ca da peste cap industria farmaceutica

Mod de preparare:

Curatati si radeti hreanul si ghimbirul. Adaugati sucul de lamaie si amestecati cu ajutorul blenderului timp de 3 minute. Adaugati mierea si scortisoara, amestecati pana la omogenizare. Depozitati siropul intr-un borcan. Luati cate o lingura de doua ori pe zi, inainte de mese sau inainte de exercitiile fizice. Consumati-l timp de 3 saptamani, cu pauza de o saptamana. Rezultatele vor fi uimitoare. Hreanul este folosit de secole in Europa, ca planta medicinala. Are frunze mari si o radacina groasa, cu coaja maronie si miez alb.

Radacina este bogata in vitamina C, iar marinarii o luau cu ei in calatoriile lungi pentru a preveni scorbutul. Are efect stimulant asupra aparatului digestiv, accelereaza peristaltismul intestinal, combate atonia intestinala, avand efect laxativ sau purgativ, are efect expectorant si decongestionant la nivelul cailor respiratorii superioare, revulsiv in aplicatii externe, tonic cardiac, fortifiant in stari de debilitate, vermifug, antiparazitar, are un rol important in fiziologia sistemului nervos, de a induce o stare de bine, de satisfactie, de placere, relaxare are actiune excitant renala, diuretica.

preluat de pe sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

atmosfera poluata sirop vitamina c vitamina b1 vitamina b2 fosfor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1906 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022309 (s)