News Flash:

De ce e bine sa iei Spirulina si Chlorella - Suplimente fara egal pentru toata viata. Chiar si cosmonoautii le consuma

23 Martie 2018
3905 Vizualizari | 0 Comentarii

Algele marine (in special cel raw si bio) sunt minunate “salate” de mare, cu proprietati fara egal: continutul mare de minerale si cei 18 aminoacizi (din cei 21 gasiti in natura), puterea mare de a elimina din organism metale grele s.a.m.d.

Ele aduc echilibru in corp, chiar daca aveti o alimentatie traditionala, daca asteptati un copil sau alaptati sau chiar pentru copiii cu varsta peste sase luni. Un avantaj major este acela al unei detoxificari lente, ajuta in mod bland si natural ficatul si rinichii sa elimine toxinele din organism.

Regleaza functiile tiroidei, ajuta la diminuarea nodulilor existenti. Chiar daca sunt adevarate miracole, foarte putine persoane stiu ca numai variantele raw si bio, cu peretii celulari sparti pot fi folosite de organismul nostru. Celelalte variante existente pe piata nu provin din surse sigure si pot face mai mult rau decat bine.

Spirulina si Chlorella se pot lua zilnic, toata viata, aduc nutrienti valorosi in organism si fac miracole pentru sanatate. Daca apar reactii alergice sau alte dezechilibre (dureri de cap, constipatie sau diaree, stare de foame excesiva, greturi), in mod sigur nu sunt cauzate de consumul unei cantitati mari de alge. Fie sunt alte cauze, fie algele sunt din surse poluate si nu au peretele celular spart.

Citeste si Remediul naturist decare care medicii au pareri numai de bine - La ce e buna seva de mesteacan

Cine poate consuma alge marine?

  • Persoanele care au o alimentatie bogata in produse de origine animala.
  • Copiii aflati in perioada de crestere.
  • Persoanele slabite, aflate in convalescenta sau dupa chimio si radioterapie.
  • Fara nicio teama, pot fi consumate de femeile insarcinate si cele care alapteaza, pentru bogatia de nutrienti pe care ii aduc in organism, dar, mai ales, pentru ca feresc organismul bebelusului de o parte din metalele grele care se afla in corpul mamei.
  • Daca se consuma pentru un aport de energie, se va urmari diferenta, dar inainte de aceasta se va depista cauza oboselii.
  • NU se iau pentru slabit, pentru ca numai algele nu ajuta la scaderea in greutate, ci doar la echilibrare, alaturi de exercitiul fizic, de hidratarea corecta si de o viata bazata pe echilibrul holistic: minte, trup si suflet.

Ce stim despre minunatele alge marine?

SPIRULINA

  • Cea mai concentrata sursa de vitamina B12, absobita cu usurinta de organism.
  • Cea mai concentrata formula de nutrienti.
  • De aproape 60 de ori mai bogata in fier decat o portie de spanac crud.
  • Are in continut toti aminoacizii esentiali. Contine un acid gras (GLA), care face parul si pielea stralucitoare.
  • Contine 65% proteina.
  • Bogata in clorofila si beta-caroten.
  • Contine fitohormoni.
  • Protejeaza organismul in fata invaziei de agenti patogeni, virusi, bacterii, paraziti, are functie anti-inflamatoare.
  • Previne anemia si otravirea, mai ales prin radiatii.
  • Poate preveni cencerul.
  • Infectiile de orice natura sunt mai usor de tratat, daca se consuma spirulina si chlorella, mai ales in situatii de criza.

Citeste si Din ce in ce mai multi romani sufera de aceasta boala. Care sunt simptomele

CHLORELLA – suplimentul energiei si vitalitatii

  • Contine: 45% proteina, 20% grasimi, 20% carbohidrati, 10% vitamine (B1, B2, B5, B6, B12, biotina, inositol, acid folic, C, E,K), 5 % fibre.
  • Contine calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, beta-caroten.
  • Are in continut cei opt acizi esentiali.
  • Intareste sistemul imunitar.
  • Ajuta la scaderea colesterolului.
  • Ajuta la scaderea in greutate.
  • In Japonia este folosita pentru tratarea ulcerului duodenal, gastritei, colitei, hipertensiunii, diabetului si hipoglicemiei, astmului si afectiunilor respiratorii.
  • Este bogata in clorofila si are efect regenerant la nivel celular.
  • Protejeaza impotriva razelor ultraviolete. N.A.S.A. a introdus algele marine blue-green in alimentatia cosmonautilor, pentru a-i proteja de radiatiile cosmice.
  • Impiedica diseminarea si inmultirea celulelor canceroase. Incetineste cresterea tumorilor.
  • Accelereaza tranzitul intestinal.
  • Este alcalina, echilibreaza PH-ul.
  • Se recomanda bolnavilor de Alzheimer si Parkinson, poate regenera nervii si sistemul nervos.
  • „Spala” depunerile de metale grele din corp, mai ales pe cele de mercur.

Citeste si Avertismentul endocrinologului: Constipatia, oboseala si pierderile de memorie sunt primele simptome ale unei boli grave

Cum se consuma?

Se pot consuma inainte sau dupa masa (varianta ideala). La inceput, specialistii recomanda doze mici, din cauza mirosului puternic de peste, care nu poate fi tolerat de toata lumea, iar parerea lor unanima este simpla si clara – nu exista limita a dozajului, putema consum cat putem suporta.

Varianta ideala pentru consum si asimilare este pudra. Se incepe cu un sfert de lingurita la adulti si la copii cu varsta peste sase luni la un litru de lichid. Se pot adauga in shake-uri sau smoothie, in sucurile naturale, obtinute prin presare la rece. Treptat, cantitatea se poate mari pana la cat suportati, pentru ca nu exista limita.

Sub forma de tablete, se iau conform indicatiilor producatorilor, intre 500 miligrame si 2500 miligrame pe zi din fiecare. Daca organismul este mai slabit, cantitatea va fi mai mare. Se pot consuma impreuna, dar nu seara, pentru ca este posibil sa dea o usoara stare de energie

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spirulina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 25 queries | Mysql time :0.012107 (s)