News Flash:

Cum prepari solutia care omori grasimea - Cura de slabire cu hrean si papadie

3 Octombrie 2017
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai auzit de cura de slabire cu hrean si papadie? Ai incercat vreodata ceaiul de papadie atunci cand te-ai gandit sa inlaturi grasimea deranjanta din jurul taliei? Expertii in medicina naturista sustin ca tinctura facuta din hrean si papadie ajuta la slabit in timp record.
Papadia este o planta banala pe care o gasesti pe orice camp. Putina lume stie ca elementele care constituie aceasta floare galbena, cele mai mult in tulpina ei, ajuta la plamani, rinichi si stimuleaza bila lenesa. Ceaiul de papadie impreuna cu mesele bogate in hrean au un efect antiinflamator si ucid bacteriile sau depunerile de apa, dezinfecteaza corpul de puroi si regenereaza tesuturile.

Cura de slabire cu hrean si papadie – cum se prepara solutia miraculoasa:
Ai nevoie de 30 de grame de radacina de papadie uscata sau tulpina acestei flori, 20 de grame de hrean ras si vodka din comert (in jur de 50-60 de mililitri). Trebuie sa tai radacina de papadie si sa o amesteci cu hreanul ras. Pune aceste doua ingrediente intr-un borcan bine sigilat. Dupa 24 de ore de tinut la rece, adauga vodka. Inchide iar borcanul si lasa tinctura la macerat vreme de 10 zile.

Citeste si Ceaiurile pe care ficatul te implora sa le consumi mai des…

Aceasta solutie arde grasimile intr-un ritm alert. Reusesti sa slabesti fara sa depui niciun efort pana la 3 kilograme pe saptamana. Atentie! Nu urma cura de slabire cu hrean mai mult de doua luni de zile. Iar acum, sa vedem ce poti manca in acest regim alimentar.
IMPORTANT! Trebuie precizat ca nu ai voie sa iei mai mult de doua lingurite din aceasta tinctura, de preferinta dimineata si seara. Pe parcursul acestui regim alimentar trebuie sa consumi fructe si legume care se digera usor. Alege morcovii fierti, telina fiarta, cartofi la cuptor in cantitati mici, patrunjel, multe condimente si supe verzi.
In tot acest timp, nu ai voie sa consumi zahar, carbohidrati si bauturi alcoolice, precum nici mancarea foarte sarata. Poti manca piept de pui la gratar, insa nu il incinge in uleiuri sau sosuri speciale.

preluat de pe teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031746 (s)