News Flash:

Pasajul din Biblie unde se vorbeste despre EXTRATERESTRI!

20 Ianuarie 2015
3022 Vizualizari | 1 Comentarii
Biblia confirma in anumite pasaje genele extraterestre care sunt ascunse in originea omului, facand referire mai exact la uriasii supranumiti Nefilimi, descendentii fiilor lui Dumnezeu, care s-au imperecheat cu frumoase pamantence, chiar inainte de Potop.

De asemenea, cea mai veche carte din lume, descrie si o alta specie de oameni, numiti Refaimi, inalti si puternici, care au trait in Canaan.

Probabil cea mai veche si misterioasa rasa mentionata in Biblie este cea a oamenilor Didanum, care este cunoscuta si sub numele de Ditanu sau Tidanu. Acestia au fost stramosii Nefilimilor si al Refaimilor.

Pentru ca de cele mai multe ori Biblia ascunde cele mai importante secrete ale evolutiei rasei umane, am decis sa dezlegam misterul stramosilor nostri. Pentru a intelege cat mai bine cine erau si de unde se trageau oamenii Didanum, trebuie mai intai sa facem o scurta prezentare a Nefilimilor si Refaimilor. Biblia este singura sursa de informare cu privire la aceste rase bizare si astfel analiza dezlegarii acestui mister se bazeaza pe Geneza.

Cum s-au nascut Nefilimii?

Iar dupa ce au inceput a se inmulti oamenii pe pamant si li s-au nascut fiice, Fiii lui Dumnezeu, vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase, si-au ales dintre ele sotii, care pe cine a voit. Dar Domnul Dumnezeu a zis: “Nu va ramane Duhul Meu pururea in oamenii acestia, pentru ca sunt numai trup. Deci zilele lor sa mai fie o suta douazeci de ani!”In vremea aceea s-au ivit pe pamant uriasi, mai cu seama de cand fiii lui Dumnezeu incepusera a intra la fiicele oamenilor si acestea incepusera a le naste fii: acestia sunt vestitii viteji din vechime. Geneza 4. 1-4

Acest pasaj din Biblie indica faptul ca fiii lui Dumnezeu, adica fiinte celeste au venit din inima Universului si atunci cand au descoperit specia umana, au ales sa se imperecheze pentru a crea o noua specie, mai evoluata. Este limpede ca acesti extraterestri aveau cunostinte genetice avansate, dar nu s-au implicat prea mult in folosirea lor, astfel rezultatul final a fost crearea unor oameni gigantici, numiti Nefilimi.

Ingerii cazuti, sau cei care au incalcat regulile lui Dumnezeu, au fost eliberati din rolurile lor si izgoniti pe Terra. Geneze mentioneaza faptul ca gigantii au fost rezultatul imparecherii ingerilor cazuti cu fiicele omului.

Interesant mai este faptul ca uriasii nu s-au imperecheat doar intre ei, ci si cu oamenii obisnuiti si asa au luat nastere Gibborimii. Acestia nu au fost atat de inalti precum Nefilimii, dar totusi a fost o rasa extrem de violenta.

Cine au fost Refaimi?

Cuvantul ebraic refaimi are doua intelesuri: primul se refera la spiritele plecate din aceasta lume, iar cel de-al doilea se refera la un popor antic, care a trait cu multi ani in urma in Canaan.

Si in al patrusprezecelea an au venit Kedarlaomer si regii, care tineau cu el, si au batut pe Refaimi la Asterot-Carnaim, pe Zuzimi la Ham, si pe Emimi la Save-Chiriataim; Iar pe Horei i-a batut la muntele lor Seir si pana la El-Faran, care e langa pustiu. Apoi, intorcandu-se de acolo, au venit la Ain-Mispat sau Cades si au batut toata tara Amalecitilor si pe toti Amoreii, care locuiau in Hataton-Tamar. Geneza 14. 4-7

Acest popor antic era unul foarte de temut. Pe langa faptul ca Rafaimii erau razboinici inraiti, e posedau o forta iesita din comun datorita faptului ca erau giganti. Aceasta este cauza pentru care oamenii de rand se temeau de ei si ii priveau precum niste colosi ai naturii.

Ceea ce este surprinzator este faptul ca citim iarasi despre existenta uriasilor si dupa potop. Iata ce gasim in Numeri 13:33: „Apoi am mai vazut in ea (tara Canaan) pe uriasi, copiii lui Anac, care se trag din neamul uriasilor; inaintea noastra si fata de ei parca eram niste lacuste.”

Intrebarea fireasca este: de unde au aparut acesti uriasi daca toate fiintele decazute au fost distruse de apele potopului? Exista doua explicatii logice. Este posibil ca Rafaimii sa fie fiii Nefilimilor, sau pur si simplu a mai existat o alta imperechere a oamenilor cu o alta specie de ingeri.

Cu toate acestea, acum putem sa dezbatem si subiectul oamenilor Didanum. Se spune ca ei au trait pe teritoriul Siriei de astazi si au fost primii oameni evoluati care au existat pe Terra. Ei sunt mentionati atat in textele sumeriene, cat si in diferite legende antice. Aceasta civilizatie este una de exceptie pentru ca originile sale inca sunt invaluite in mister. Unele dintre legende sustin ca Dumnezeu insuti a coborat pe Pamant si l-a binecuvantat pe regele Keret, pe care il considera ca si fiul sau. Se mai spune ca Dumnezeu, sau creatorul este tatal tuturor regilor care au existat.

Alte texte antice descriu aceasta rasa ca fiind una unica si care nu are nicio legatura cu gigantii care si-au dus viata pe Terra. Aceleasi texte sustin ca Didanum nu au fost oameni simpli, ci au avut gene de zei.

Indiferent care ar fi adevarul, putem concluziona ca istoria omenirii este invaluita intr-un mister, dar cu toate acestea stim ca de nenumarate ori, omul a suferit modificari genetice, care au avut la baza numeroase gene extraterestre.

sursa: efemeride
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nefilimi extraterestri ozn paranormal curiozitati ciudatenii bizar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Emilian  | #225
Pasajul se referă la relațiile dintre urmașii lui Cain și cei ai lui Sem. Cei dintâi erau numiți fiii oamenilor, iar cei din urmă, fiii lui Dumnezeu. Știm bine că uciderea lui Abel îi atrage un blestem din partea lui Dumnezeu, de aceea, fiii săi sunt considerați a fi depărtați de Dumnezeu.

Împerecherea acestor categorii de oameni duce la nașterea oamenilor uriași, anomalie genetică apărută în urma încălcării voinței divine. Nu e deci, în niciun caz, vorba de extratereștri.
Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1891 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032773 (s)