News Flash:

Citeste cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Ioan Botezatorul. Te fereste de primejdii si de rele

3 Ianuarie 2018
1469 Vizualizari | 0 Comentarii

Rugaciunea rostita catre Sfantul Ioan Botezatorul ii ocroteste pe credinciosii care o rostesc la ceas de mare necaz. Rugaciunea botezatorului va apara de razbunarile dusmanilor si de paguba. In acelasi timp, rugaciunea aceasta se rosteste cand te judeci cu o persoana care te ameninta ca vei pierde procesul sau cand viata ta este in mare primejdie. Rostiti rugaciunea timp de 9 zile la rand si de cate ori aveti un dusman pe urmele voastre. De asemenea, textul rugaciunii este bine sa-l purtati in poseta sau in portofel.
    
Citeste si Sfantul Ioan de Kronstadt: Ce semn iti trimite Dumnezeu ca ti-a ascultat rugaciunea

O, Mergatorule inainte al Domnului si Botezatorule al lui Hristos, mari si multe sunt vredniciile date tie de la Dumnezeu, fiindca tu de proorocii cei vechi ai fost proorocit. Tu, dupa fagaduinta si proorocie ingereasca, te-ai si nascut.
Numele tau prin cuvantul Arhanghelului Gavriil mai inainte s-a vestit; a ta numire cu minunea dezlegarii limbii tatalui tau s-a pecetluit. Tu, din copilarie, in pustie ai vietuit si, ca o pasare a cerului, desavarsit neagoniseala ai iubit, cu agurida si cu miere salbatica te-ai hranit.

Tu ai fost crinul cel cuvantator al vailor si al pustiilor, care in loc de podoaba hainelor, cu darul cel de sus imbracand trupul tau, cu peri de camila l-ai acoperit. Tu ai fost glasul care a strigat in pustie si calea Domnului o ai pregatit. Tu, cu duhul si cu puterea lui Ilie, in lume te-ai aratat si nelegiuirea lui Irod si a tuturor celor asemenea lui ai mustrat.

Tu esti martorul cel preavestit al Preasfintei si de viata facatoarei Treimi. Tu pe Mantuitorul catre multimea popoarelor L-ai marturisit si cu degetul tau L-ai aratat pe Mielul lui Dumnezeu, Care ridica pacatele lumii. Tu, de catre insusi Domnul, mai mult decat prooroc ai fost marturisit si dupa Nascatoarea de Dumnezeu, pe tine te credem a fi cel mai mare om nascut din femeie.

Citeste si Citeste aceasta rugaciune cand esti bolnav. Se spune ca multi oameni s-au vindecat in mod miraculos dupa aceea

Deci, pentru toate aceste vrednicii si daruri, multimea popoarelor crestine te socoteste pe tine ca pe un mare prieten al lui Dumnezeu, care ai mare indrazneala catre El. De aceea si eu, smeritul si mult pacatosul, cu multa evlavie, cu durere de inima si cu lacrimi, te rog pe tine, dumnezeiescule Ioane Proorocule, sa-mi fii mie, pacatosului celui nemernic si cu totul neputincios, mare aparator si grabnic izbavitor de toate ispitele si incercarile acestea ale vietii de acum.

Roaga pe Preamilostivul Dumnezeu ca, cu a Sa nebiruita putere, sa ma pazeasca in toata vremea de primejdiile vazutilor si nevazutilor vrajmasi, sa ma sprijineasca cu a Sa mila la vreme de ispita si sa ma intareasca cu darul Sau, pentru rugaciunile Preasfintei si Preacuratei Stapanei noastre de Dumnezeu Nascatoarea si Pururea Fecioara Maria, ca sa pot rabda pana la sfarsit toate necazurile, ispitele, durerile si suferintele, ca si intristarile veacului acestuia de acum. Si asa, prin mijlocirea sfintelor si preaputernicelor tale rugaciuni, sa dobandesc mila lui Dumnezeu si a Mantuitorului nostru Iisus Hristos in ceasul cel de pe urma al sfarsitului meu. Amin!

Biserica cinsteste amintirea lui in fiecare an: pe 23 septembrie Zamislirea Sfantului, pe 24 iunie Nasterea Sa, pe 29 august Taierea Cinstitului Sau Cap, pe 24 februarie Prima si cea de a Doua Aflare a Capului Sau, pe 25 mai cea de-a Treia Aflare a Capului, iar pe 7 ianuarie Soborul Sfantului.

Citeste si Azi, ca e MARTI, sa te rogi Sf. Ioan Botezatorul! Ajuta pe cei NEDREPTATITI si aflati in NECAZURI, pe cei ce merg in instanta si SE JUDECĂ si la IMPACAREA CU DUSMANII! Are putere foarte mare! Citeste-l cu multa credinta oriunde te-ai afla

Din moastele Cinstitului Inaintemergator Ioan se pastreaza astazi:
– Parte a Capului la Manastirea Dochiaríou din Sfantul Munte
– Parte a Capului la Geamia Mare din Damasc
– Parte a Capului la Muzeul Top Kapi din Constantinopol
– Parte de maxilar „cu trei dinti” la Manastirea Stavronikíta din Sfantul Munte
– Mana dreapta nestricata la Manastirea Dionisíou din Sfantul Munte
– Mana stanga nestricata la Muzeul Top Kapi din Constantinopol
– Parte din mana stanga la Manastirea Marii Meteore
– Un deget la Manastirea Vatopedi din Sfantul Munte
– Parte din mana stanga la Manastirea Sfantului Ioan Botezatorul Makrynós din Mégara
– Fragmente la Manastirile Ivíron, Pantokrátoros si Sf. Pantelimon din Sfantul Munte
– O vertebra la Manastirea Sfintilor Arhangheli Aighialeía.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zamislirea sfantului
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1820 (s) | 23 queries | Mysql time :0.043110 (s)