News Flash:

Cel mai ascuns SECRET al lui Nicolae Ceausescu

5 Februarie 2015
4715 Vizualizari | 1 Comentarii
In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere.

Cel mai iubit fiu al poporului, asa cum era supranumit Ceausescu, nu s-a nascut in data de 26 ianuarie 1918, ci cu trei zile mai devreme, in 23 ianuarie.

Dovada este inscrisa in fisa lui Nicolae Ceausescu din Registrul Starii civile pentru nasteri din Scornicesti, comuna natala a dictatorului: "Act de nastere din anul una mie noua sute optsprezece luna Ianuarie ziua doua zeci si sase, la orele douasprezece amiazi. In ziua de doua zeci si trei ale curentei luni, la orele douasprezece amiazi, s-a nascut la casa parintilor sai din comuna Scornicesti, Judetul Olt, un copil de sex barbatesc caruia i s-a dat prenumele Nicolae, numele de familie fiind Andruta Ceausescu, fiu al dlui Andruta Ceausescu de ani douazeci si cinci, de profesie Agricultor, domiciliat in comuna Scornicesti, si al d-ei Licsandra Ceausescu, nascuta Florea D. Militaru, de ani doua zeci si patru, de profesie Agri­cultoare, domiciliata in comuna Scornicesti. scrie descopera.ro.

Nasterea ne-a fost anuntata de catre tatal copilului care ne-a infatisat copilul. Prezenta declaratiune ne-a fost facuta in prezenta martorilor dl Chiriac Nicolaie, de ani cincizeci, de profesie agricultor domiciliat in Comuna Scornicesti judetul Olt, dl Andrei Ceausescu, de ani saptezeci, de profesie Agricultor, domiciliat in comuna Scornicesti, judetul Olt, cari dupa ce li s-a cetit actul, l-au subscris impreuna cu declarantul si cu noi Simeon Palutescu Primar si ofiterul de stare civila din comuna Scornicesti, judetul Olt, si dl Costea Radulescu, notarul comunei Scornicesti, judetul Olt. Declarantele au semnat iar martori au subscris carte sau subscris de noi".

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nicolae ceausescu curiozitati ciudatenii comunism scornicesti secrete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mincinosilor  | #474
domiciliata in comuna Scornicesti. scrie descopera.ro. si la final sursa antena 3 si Comuna Scornicesti judetul Olt ha ha ha
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012350 (s)