News Flash:

Ce se intampla daca pui sare in scurgerea de la chiuveta

26 Octombrie 2017
22292 Vizualizari | 0 Comentarii
Exista o sumedenie de trucuri care ne pot face viata mai usoara. Este vorba si despre exemplul de mai jos, care poate fi extrem de eficient atunci cand gospodinele se infrunta cu infundarea chiuvetei.
Nu de putine ori ai patit, nu-i asa, sa ti se „strecoare” mici bucati de resturi alimentare prin sifonul de la chiuveta din bucatarie. Colac peste pupaza, chiveta ti s-a infundat cand ti-a fost lumea mai draga! Ei bine, daca torni in scurgere apa fierbinte amestecata cu sare vei scapa rapid de problema tevilor infundate, dar si de o factura groasa de la instalator.

Metoda este foarte eficienta deoarece combinatia poate face minuni la desfundarea tevilor si, in plus, ajuta si la topirea grasimii acumulata in ele. Mai mult decat atat. Daca te deranjeaza mirosurile neplacute care ies din scurgerea de la bucatarie, avem o veste buna si in aceasta situatie: ele vor disparea si nu vei mai avea niciun disconfort olfactiv.

Citeste si Cum sa speli cuptorul cu microunde in numai 5 minute. Bonus: toata casa va mirosi placut

Pe de alta parte, daca chiuveta ta este plina de resturi alimentare, iar aceasta tehnica nu a avut efectul scontat, mai poti incerca o varianta: toarna pe teava de scurgere sare, bicarbonat si otet, iar apoi adauga apa clocotita. Pentru ca chiuveta sa se desfunde imediat, cel mai important este sa respectati ordinea in care sunt turnate aceste ingrediente.

Sarea, aliatul din bucatarie

Te iubesc ca sarea in bucate” spunea fata de imparat din poveste. Mare dreptate avea! Asta deoarece sarea este ingredientul indispensabil din bucatarie. Da gust mancarurilor pe care le preparam celor dragi si scoate in evidenta celelalte arome.
Insa acest ingredient care face mancarea mai gustoasa poate fi folosit si in alte moduri, extrem de utile. Spre exemplu, sarea este un excelent exfoliant si poate inmuia rapid pielea uscata. In plus, este de real ajutor la curatarea covoarelor patate cu vin sau grasime, iar geamurile nu vor ingheta daca le stergem cu un burete imbibat in apa si sare.
In bucatarie, sarea pastreaza salata verde crocanta, incetineste procesul de oxidare al fructelor taiate, scurteaza durata de preparare a mancarurilor si ajuta la fierberea oualor.

preluat de pe landia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

trucuri resturi alimentare apa clocotita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017573 (s)