News Flash:

Ca sa arate asa bine, Oana Cuzino a renuntat la un singur aliment, iubit de milioane de romani

4 Octombrie 2018
3866 Vizualizari | 0 Comentarii

Oana Cuzino este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Ajunsa la varsta de 45 de ani, prezentatoarea TV, care la baza este medic geriatru, a dezvaluit cum a reusit sa isi mentina in tot acest timp frumusetea naturala. Vedeta a dezvaluit ca a renuntat la un singur aliment pe care milioane de persoane il consuma in fiecare zi. Oana Cuzino a invatat in timpul facultatii, precum si in anii de cand prezinta o emisiune despre sanatate si despre un stil de viata sanatos ca un aliment este inamicul nostru cel mai mare.

La 47 de ani , Oana Cuzino impartaseste secretul ei: „Am renuntat la zahar. Zaharul influenteaza hormonul de crestere si nu este indicat sa il consumam mult. Nu mananc deloc fast food pentru ca, facand facultatea de medicina, stiu ce efecte are asupra corpului. Uneori imi este pofta de inghetata pentru ca este desertul care ingrasa cel mai putin, mai ales daca este facuta in casa”, a declarat vedeta, citata de B1.ro.

Aceasta ii sfatuieste pe cei din jurul sau sa nu uite nici de miscare. „In ziua de azi, cand toti suntem ocupati pana peste cap cu proiectele profesionale si de familie, “uitam“ sa mai facem miscare, ori aceasta este esentiala pentru o buna functionare a organismului, nu numai estetic. Asa ca, respectarea unui program echilibrat de miscare este esentiala pentru cei care isi doresc mai multa sanatate.

Ce alimente ar trebui sa consumam mai mult toamna, potrivit Oanei Cuzino
Evident ca este mai eficienta daca e dublata de o alimentatie cat mai bogata in elemente vii, nutritive, hrana cat mai putin preparata termic sau industrial, si, bineinteles, eliminarea viciilor: fumat si alcool in exces. Eu am renuntat la zahar, de o buna bucata de vreme”, a dezvaluit vedeta pentru life.ro.

Cat despre alimentele pe care ar trebui sa le consumam mai mult toamna, Oana Cuzino este de parere ca dieta de toamna trebuie sa contina mai multe alimente autohtone.

„Cele autohtone, de care am cam uitat: dovleac, prune, gutui, struguri, mere, pereetc. Toate sunt acum prezente in prag de toamna, tocmai pentru a ne ajuta sa stimulam natural imunitatea.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025494 (s)