News Flash:

Baremul de corectare a fost publicat. Cum vi s-a parut proba de la matematica? Iata cum trebuiau rezolvate subiectele

20 Iunie 2019
997 Vizualizari | 0 Comentarii

Evaluarea Nationala 2019 a continuat joi cu proba scrisa la matematica. Un profesor a explicat cum trebuiau sa fie rezolvate subiecte care au picat astazi la mate. Baremul de rezolvare la proba scrisa de la matematica va fi publicat pe edu.ro, il gasti mai jos. Pana atunci elevii isi pot face o idee despre cum trebuiau rezolvate subiectele. Acestea au fost calificate de profesori ca unele medii, iar elevii bine pregatiti pot obtine note mari la rezultatele de la evaluarea nationala.

Profesorul Costel Chites, de la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu”,  a dezvaluit la Libertatea Live cum se rezolvau subiectele. Puteti vedea in videoclipul de mai jos ce trebuia facut.

Subiecte Matematica – Evaluarea nationala
Evaluarea Nationala 2019 la proba scrisa Matematica a fost compusa din 3 subiecte, a cate 6 puncte de rezolvare fiecare. Iata subiectul I.

Subiectele 2 si 3 de la examenul national de matematica
Subiectul al doilea incepe cu desenarea unei piramide patrulatere regulata. Asta inseamna ca baza patrulaterului este un patrat! Al doilea subiect reprezinta o medie geometrica., in timp ce al treilea subiect este o ecuatie multipla. Punctul 4 al subiectului 2 al examenului national de matematica este o functie, caruia trebuie sa iii desenam un sistem de coordonare si trebuie sa aflam numarul real m. De asemenea, subiectul 6 este o expresie cu mai multe necunoscute.

Subiectul 3, punctul 1, reprezinta un trapez isoscel cu trei cerinte, in timp ce subiectul 3, punctul 2, este o prisma. Baremul de corectare si notare a probei scrise de la Matematica, din cadrul Evaluarii Nationale 2019, a fost publicat pe EDU.ro. Subiectele picatea au fost mai usoare decat cele date la simulare. Baremul de corectare de la Matematica a fost publicat pe edu.ro.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

evaluarea nationala barem corectare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1885 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019190 (s)