News Flash:

Acatistul care trebuie citit 40 de zile ca sa-ti gasesti serviciu

12 Noiembrie 2014
5539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ieri, crestin-ortodocsii l-au praznuit pe Sf. Mina. Despre acesta se spune ca e facator de minuni. Atunci cand ti s-a furat ceva, cand crezi ca ti s-au facut lucruri necurate ori cand vrei sa indrepti o situatie, preotii iti recomanda sa citesti acatistul Sf. Mina. De altfel, acesta este ocrotitorul celor pagubiti.

Din pacate, putine sunt persoanele care mai cred in minuni. Ele exista, totusi, si apar in viata celor care se roaga din tot sufletul. recent, dupa a citit acatistul Sf. Mina si s-a rugat timp de 40 de zile, un barbat din Bucuresti a reusit sa-si salveze familia si parintii de la saracie. Potrivit spuselor sotiei, chiar din prima saptamana de rugaciune, el a fost chemat de un patron pentru o lucrare si a primit o suma de bani consistenta. Mai apoi a reusit sa se angajeze.

Citeste si Rugaciunea care trebuie citita AZI ca sa ai noroc

La finalul acatistului, trebuie neaparat sa citesti si urmatoarea rugaciune:

O, preasfinte si întru tot laudate, Mare Mucenice Mina, si de minuni facatorule; primeste aceasta rugaciune de la mine nevrednicul robul tau, caci catre tine ca la un adevarat izvor de tamaduiri si grabnic folositor si ajutator preaminunat scap eu ticalosul si catre sfant chipul icoanei tale cu lacrimi fierbinti ma rog tie; vezi, sfinte, paguba mea, vezi saracia si ticalosia mea; vezi bubele si ranile trupului si sufletului meu. De aceea ma rog tie, fericite si sfinte Mina, grabeste de ma ajuta cu neîncetatele si sfintele tale rugaciuni si ma sprijineste pe mine robul tau. Ia aminte la suspinele mele si nu ma trece cu vederea pe mine ticalosul si scarbitul, ca stiu, sfinte Al Lui Dumnezeu, ca de ai si patimit sufe-rinte grele si chinuri înfricosatoare de la cei fara de lege pentru dragostea Lui Hristos, dar prin acele suferinte astazi vietuiesti luminat si ai aflat dar de la Dumnezeu, fiidca ne-am încredintat ca si dupa mutarea ta din viata aceasta trecatoare, cine a nazuit la sfanta biserica ta si cu credinta ti s-a rugat, nu a ramas neajutat. Ca cine te-a chemat pe tine întru ajutor si nu l-ai auzit? Sau cine te-a chemat pe tine, de minuni facatorule, si tu l-ai trecut cu vederea? Sau cine în pagube fiind si alergand spre ajutorul tau, nu i-ai descoperit paguba lui?

Minunile si ajutorul tau m-au facut si pe mine ticalosul si scarbitul, ca sa alerg la ajutorul tau. Am auzit de negutatorul acela din pamantul Isauriei, care venea la biserica ta spre rugaciuni, nu numai ca ai vadit pe ucigasul sau si l-ai scos din paguba lui dandu-i îndarat punga cu galbeni; dar, o! minune, ca si din mort si taiat în bucati, tu l-ai vindecat si l-ai facut sanatos.

Asemenea si lui Eutropie, din mare i-ai scos sluga cu vasul cel de aur tinut în maini, fiindca îl fagaduise bisericii tale. Tot asa si femeia Sofia, care venea spre închinare în sfant locasul tau, nu numai ca a fost izbavita de ostasul acela ce o silea spre pacat, dar si pe ostas, dupa cuviinta l-ai certat. La fel si schiopul care venea la sfanta biserica ta spre închinare, cu rugaciune îndata l-ai tamaduit. Asemenea si femeii celei mute, i-ai deschis graiul si vorbea curat. De asemenea atunci cand evreul daduse prietenului sau crestin o punga cu glabeni, pe care crestinul tagaduia ca a primit-o, jurand pentru aceasta chiar în biserica ta, tu nu numai ca ai izbavit pe crestin de juramant, dar si evreul, vazand minunea ta, a crezut întru tine si a venit la credinta crestina. Aceste minuni ale tale, sfinte, m-au facut si pe mine a crede ca la orice facere de bine esti gata ajutator si grabnic folositor si minunat. De aceea încredintat sunt ca tot cel ce alearga la tine, cerand cu credinta ajutor, nu-l treci cu vederea. Pentru aceasta si eu cred ca tu acelasi esti, sfinte, ca atunci si astazi, ca oricine a alergat la tine nu s-a întors neajutat. Pentru aceeea si eu acum, fiind scarbit si în paguba, alerg la tine cu credinta si cu lacrimi, îngenun-chind, si ma rog tie, Sfinte si Mare Mucenice Mina, ca sa te rogi pentru mine pagubasul si scarbitul, lui Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, Celui ce n-a trecut cu vederea rugaciunea ta cea muceniceasca, ci te-a ascultat si te-a întarit si te-a primit în cerestile locasuri. Catre Acela roaga-te ca sa fiu si eu ajutat si miluit pentru rugaciunile tale, si din pagube si necazuri izbavit, ca sa laud si bine sa cuvantez si sa slavesc întrutotlaudatul si preaputernicul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si în vecii vecilor.
Amin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

acatiste acatist mina acatist serviciu rugaciune serviciu religie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014718 (s)