News Flash:

Cea mai otravitoare planta din lume - folosita in produsele cosmetice!

18 Iulie 2014
1639 Vizualizari | 0 Comentarii
Uleiul de ricin este una dintre cele mai apreciate substante din industria cosmetica. Acesta promite un par frumos si sanatos, precum si cresterea pilozitatii in zonele afectate de tratamente cosmetice esuate (ex: sprancenele). 

Ricinul este cultivat pentru acest ulei (gasit in seminte, in proportie de 40-60%). Preparat in conditii speciale, are si proprietati laxative dupa ce e extras, fiind utilizat in diverse alimente.

Citeste si: Lucruri interesante despre corpul uman
 

Ceea ce putini stiu este ca planta in sine este extraordinar de toxica din cauza unei substante numite ricina. Ea poate fi chiar mortala. 

Simptomologia intoxicatiei cu ricina include greata, varsaturi, crampe abdominale, hemoragii interne, insuficienta renala si circulatorie

ricinul toxica ricina greata varsaturi crampe hemoragii circulatorie
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Wow.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2085 (s) | 24 queries | Mysql time :0.010150 (s)

loading...